Cflow Fish Handling AS

Om Cflow


 

Cflow Fish Handling holder til i Langevåg ved Ålesund. Vårt hovedvirksomhetsområde er å betjene fiskeri- og havbruksnæringen med et bredt spekter av produkter og systemer for skånsom transport og håndtering av fisk. Selskapet satser både nasjonalt og internasjonalt, og har også avdelinger i Chile i Sør-Amerika.Våre fem C'er; Controlled – Continous – Chilled – Careful – Clean setter ord på hovedfilosofien bak våre løsninger.

Cflow har som mål å ivareta kundens fiskekvalitet gjennom hele verdikjeden. Vår filosofi går ut på å utvikle og produsere utstyr og systemer som er effektive, skånsomme og enkle å håndtere, og med minimal vraking og utkast av fisk.

Gjennom skreddersøm av produkter basert på høy forståelse av våre kunders behov, er målsetningen å tilby de beste løsningene innen våre virksomhetsområder. Våre totalløsninger sammenstilles av både egenproduserte produkter og delsystemer fra anerkjente underleverandører.

Vårt servicesenter bistår deg gjerne dersom det skulle være behov for reparasjoner, reservedeler eller regelmessig vedlikehold. Våre teknikere står klar til å bistå, enten on-site eller via fjernsupport.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

 

Vårt løfte er å tilføre våre kunder økt lønnsomhet i form av lavere svinn, bedre kvalitet og høyere pris på sitt råstoff. Med andre ord:

Cflow takes care of your values.

 


Cflow Fish Handling AS | Holsneset 25 | N-6030 Langevåg | Tel: +47 70 19 59 00 | e-mail:office@cflow.no